gildheim

Alle gode ting er tre

På Gildheim tilbyr vi leiligheter med en variasjon av tre unike stilarter, tilpasset ulike leilighetstyper. 

Vi har i samarbeid med interiørdesigner satt sammen fargepakker, med håndplukkede farger som skaper et lunt og harmonisk hjem. Ut over dette kan man gjøre egne og separate tilvalg i vår ordinære tilvalgsprosess. Blek sand er standardfarge for alle tre konsept, og fargepakken vil ha en kostnadskonsekvens.

Tidløs balanse

Konseptet viser til klare skandinaviske referanser, i en retning som oppfattes som klassisk og tidløs. 

Leiligheten leveres med lys eikeparkett og dempet beigetone på veggen. Moderne kjøkken i en lys sandfarge fra anerkjent leverandør som står fint i stil til fargevalg ellers i leiligheten. Sort vask og håndtak i messing binder det hele sammen. 

Dette er vår standardleveranse i alle leiligheter under 85 kvm.

Urbane nyanser

En urban og delikat stil med mørke detaljer som skaper et moderne hjem. 

Leiligheten leveres med lys eikeparkett og en dempet beigetone på veggen som en kontrast til det mørke kjøkkenet. Kjøkkenet leveres i en mørk sandfarge med sort vask og håndtak. 

Dette er vår standardleveranse på leiligheter over 85 kvm.

Nordisk eleganse

Konseptet med det lille ekstra. Her leveres to ulike alternativ - for den som liker det mørkt og moderne og for den som liker det nordiske og naturen. 

Det lyse kjøkkenet er inspirert av naturens farger og materialer, med hvite vegghengte overskap og lys eikefront i lamell på underskap. Det mørke kjøkkenet er urbant og minimalistisk med mørke sandfargede fronter på overskap og sort eikefront i lamell på underskap. Leilighetene leveres i en dempet beigetone på veggen og eikeparkett på gulv.


Dette er vår standardleveranse i leilighet A-601, A-602 og A-501