gildheim

Velkommen til ditt nye hjem

Prosjektet består av fire bygg, satt sammen i en kvartalsform for å skape et skjermet og luftig uteareal. Her vil du finne et godt utvalg av boliger som varierer fra koselige 1-roms til romslige 4-roms leiligheter, slik at du kan finne det som passer akkurat for deg og din livsstil. 

Det er lagt vekt på å maksimere naturlig lys, og store vindusflater gir en åpen og luftig atmosfære i hver leilighet. Alle leilighetene har egen balkong eller markterrasse, og gir deg muligheten til å nyte utendørslivet. Vi tror på mest mulig bilfrie soner, som gir deg friheten til å streife rundt uten bekymringer. 

Våre gårdsrom er laget for å være en trygg sone, der barn kan leke fritt og naboer kan møtes uten trafikkstøy. Alle boliger har derfor kjøreadkomsten til hovedinngang/heis gjennom parkeringskjelleren. Der finner du også sykkelparkering og bod.


Arkitekter med erfaring og glød

PKA Arkitekter står bak prosjektet på Gildheim, med en tydelig visjon om å gi gode rammer for et urbant byliv som fremmer identitet, samhold og livskvalitet. 

Bebyggelsen er etablert i en kvartalsstruktur, og er utformet med tanke på å skape et raust og romslig indre gårdsrom på innsiden av kvartalet, som samtidig er åpent og har gode forbindelser til området rundt. Dette gjør at kvartalet både skjermer om privatlivet og åpner for sosialisering. 

Fasadene blir kledd i forskjellige nyanser av tegl, med balansert innslag av tre som blir fargelagt med bakgrunn i Trondheimspaletten. Den utstrakte bruken av tre, tegl og farger som spiller i lag med omkringliggende nabobebyggelser, gir hele prosjektet et stedstilpasset utrykk. Fasaden er  utformet for å gi en karakteristisk sjarm.

"En god bolig skal være et sted du gleder deg til å komme hjem til, et sted du føler tilhørighet til og som du kan forme etter dine vekslende behov. Det er dette vi tilstreber i de boligene vi tegner."

Meld interesse